Produkty pro hrnce a pánve sedm (10)

Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
Bio dijonská hořčice La Cigale Provençale

Bio dijonská hořčice La Cigale Provençale

Ingredience: - Hořčičná semena - Alkoholový ocet - Nerafinovaná mořská sůl - Voda Tipy k použití: Jeho výrazná chuť potěší milovníky pikantních jídel. Ideálně doplní vaše maso, grilované pokrmy a bude perfektní pro přípravu zálivky nebo majonézy. Tento produkt je také k dispozici v balení 100 g, 370 g, 750 g a v kbelících 800 g a 4 kg.
Paštika z Vepřového Jater ve Sklenici 300g - Naše Předkrmy

Paštika z Vepřového Jater ve Sklenici 300g - Naše Předkrmy

Maso a sádlo z vepřového masa, játra z vepřového masa 34%, VEJCE, sůl, pepř, koření. Maso pochází z Francie. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Podávejte čerstvé s chlebem, okurkami a trochou dobrého vína… U nás se slavnostní jídlo pojí s čerstvou zeleninou a paštikami! Nejznámější je samozřejmě ta, kterou si právě vychutnáte: PAŠTIKA Z JÁTER! Malá rada: uchovávejte ji v chladu! Vždy bude vaším nejvěrnějším společníkem na nečekanou oslavu, piknik, chlebíček ve 4 hodiny, nebo na televizní večer… A nakonec nezapomeňte ji podávat se svým nejlepším přítelem, křupavou okurkou.
Malý Kukuřice - Sklenice Koření

Malý Kukuřice - Sklenice Koření

Baby kukuřice
Dijonská hořčice se zeleným pepřem - Reference: YMDFPV

Dijonská hořčice se zeleným pepřem - Reference: YMDFPV

Dijonská hořčice se zeleným pepřem, Vyrobena firmou Ets Edmond FALLOT v Beaune (21) - Od roku 1840 Skleněná nádoba 190ml - čistá hmotnost 210g
Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Pokrm lze ohřát přímo ve sklenici v mikrovlnné troubě po dobu 2 minut na maximální výkon a měl by být konzumován ve sklenici. Tuky: 3,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g Sacharidy: 5,2 g Z toho cukry: 1,5 g Bílkoviny: 5,8 g Sůl: 0,56 g
Paštika z Vepřového Jater ve Sklenici 190g - Naše Předkrmy

Paštika z Vepřového Jater ve Sklenici 190g - Naše Předkrmy

Vepřové maso a tuk, játra z vepřového masa 34%, VEJCE, sůl, pepř, koření. Maso pochází z Francie. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Podávejte čerstvé s chlebem, okurkami a trochou dobrého vína… U nás vždy začínají sváteční jídla čerstvou zeleninou a paštikami! Nejznámější je ta, kterou si právě vychutnáte, JÁTROVÁ PAŠTIKA! Jedna rada: uchovávejte ji v chladu! Vždy bude vaším nejvěrnějším společníkem při nečekané apéritivu, pikniku, čtyřhodinovém občerstvení nebo při sledování televize. Nezapomeňte ji podávat se jejím nejlepším přítelem, křupavou okurkou!
Dijonská hořčice se semínky - Reference: YMDFG

Dijonská hořčice se semínky - Reference: YMDFG

Staromódní hořčice v zrnech s bílým vínem, vyrobená v kamenném mlýně. Produkt od Ets Edmond Fallot, výrobce hořčice v Beaune od roku 1840. Skleněná nádoba 190ml, čistá hmotnost 205g
Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Vepřové klobásy, původ Francie, přírodní střívka, sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Uvařte je s hráškem, nebudete litovat! Doporučuji je podávat s Minervois nebo Corbières. Jsem fanoušek klobás, a tak jsem se rozhodl je také připravit ve sklenici.
Příprava Carpaccio - Sklenice Antipasti

Příprava Carpaccio - Sklenice Antipasti

Příprava na Carpaccio